Kar 147 + Ea Bindningar - ID: A027979

OAC SkiKar 147 + Ea Bindningar

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Kar 147 + Ea Bindningar från OAC Ski

OAC KAR 147 är en bred, relativt kort skida med inbyggda stighudar. Perfekt när du vill ge dig ut i vildmarken, vare sig det är för en kortare jakttur eller om det är en längre vintervandring. Kommer komplett med EA bindningar. Skidan har en Braid box-konstruktion med en kompressionsresistent elastisk skumkärna som ger maximal styrka och maximal flexibilitet. Oavsett vilken typ av snö du åker i så flyter skidans spets ovanpå. Samtidigt så har du bra kantkontroll även när snön är lite hårdare. Den korta och breda skidan är smidig och låter dig göra enkla svänger även när terrängen är svår.

KAR 147 har inbyggda stighudar som är infällda i skidan. Så som stighudarna är utformade ihop ned den höga kvaliteten OAC använder gör skidan kompetent för utförsåkning i vilken backe som helst. Detta gör att även nybörjare kan ge sig ut på äventyr. Tack vara de infällda stighudarna så behöver du inte längre tänka på fästvalla eller att böka med att sätt på och ta av dem. Att ta sig upp för backen är enkelt med OAC Kar.


Tillsammans med OAC EA-bindningen kan du använda skidan med nästan alla vandringskängor på marknaden. Kliv ut genom dörren, ta din skidor och njut av åkturen!

Egenskaper för Kar 147 + Ea Bindningar:
Stighudar ingår: Ja, korta/fästzonen
Stålkant: Hel
Bredd bakände: 122 mm
Bredd midja: 110 mm
Vikt per par: 2500 g
Träkärna: Nej
Vallningsfria: Ja
På OAC Finland har de sammanfört sin kunskap om skidsamansättning och forskning kring skidor med ett gediget kunnande, entusiasm och den senaste tekniken. Tillsammans har de skapat en helt ny typ av skidor för obegränsad tillgång till terrängen.

Mer från OAC Ski

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!