OAC SkiKar 147 + Ea Bindningar

  Kar 147 + Ea Bindningar - ID: A027979

  Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Levereras normalt inom 2-3 dagar! Fler leveransalternativ

  Fria byten

  Byta storlek eller färg? Vi bjuder på fraktkostnaden!

  Mer om Kar 147 + Ea Bindningar från OAC Ski

  OAC KAR 147 är en bred, relativt kort skida med inbyggda stighudar. Perfekt när du vill ge dig ut i vildmarken, vare sig det är för en kortare jakttur eller om det är en längre vintervandring. Kommer komplett med EA bindningar. Skidan har en Braid box-konstruktion med en kompressionsresistent elastisk skumkärna som ger maximal styrka och maximal flexibilitet. Oavsett vilken typ av snö du åker i så flyter skidans spets ovanpå. Samtidigt så har du bra kantkontroll även när snön är lite hårdare. Den korta och breda skidan är smidig och låter dig göra enkla svänger även när terrängen är svår.

  KAR 147 har inbyggda stighudar som är infällda i skidan. Så som stighudarna är utformade ihop ned den höga kvaliteten OAC använder gör skidan kompetent för utförsåkning i vilken backe som helst. Detta gör att även nybörjare kan ge sig ut på äventyr. Tack vara de infällda stighudarna så behöver du inte längre tänka på fästvalla eller att böka med att sätt på och ta av dem. Att ta sig upp för backen är enkelt med OAC Kar.


  Tillsammans med OAC EA-bindningen kan du använda skidan med nästan alla vandringskängor på marknaden. Kliv ut genom dörren, ta din skidor och njut av åkturen!

  Egenskaper för Kar 147 + Ea Bindningar:
  Stighudar ingår: Ja, korta/fästzonen
  Stålkant: Hel
  Bredd bakände: 122 mm
  Bredd midja: 110 mm
  Vikt per par: 2500 g
  Träkärna: Nej
  Vallningsfria: Ja
  På OAC Finland har de sammanfört sin kunskap om skidsamansättning och forskning kring skidor med ett gediget kunnande, entusiasm och den senaste tekniken. Tillsammans har de skapat en helt ny typ av skidor för obegränsad tillgång till terrängen.

  Mer från OAC Ski

  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - 0 kr 29 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 395 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 49 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 99 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Bli först med att kommentera denna produkt
  Skriv omdöme / Betygsätt
  Visa alla betyg
  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
  - Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!