Wap Uc + Ea Bindningar - ID: A027980

OAC SkiWap Uc + Ea Bindningar

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Wap Uc + Ea Bindningar från OAC Ski

OAC WAP 127 är den perfekta kompinationen mellan jaktskidor och snöskor. En riktigt kort och bred skida med integrerade stighudar, vilket gör den till det perfekta valet till båda skogen och fjället. Levereras komplett med EA-bindning. WAP är den bredaste av alla OACs skidor och har mycket god bärighet i djup snö. Tack vare den korta längden och den låga vikten är det lätta att pack med sig. 

De integrerade stighudarna i syntet, erbjuder bra grepp i uppförsbacken och gör att du inte behöver tänka på fästvalla. Stighudarna är infällda i skidans Unicoat belag. Användningen av de senaste kompositmaterialen och tillverkningsmetoderna tillsammans med otaliga fälttester har resulterat i en tålig och lättskött belag. 


Egenskaper för Wap Uc + Ea Bindningar:
Stighudar ingår: Ja, korta/fästzonen
Bredd bakände: 135 mm
Bredd midja: 120 mm
Vikt per par: 2000 g
Träkärna: Nej
Vallningsfria: Ja
På OAC Finland har de sammanfört sin kunskap om skidsamansättning och forskning kring skidor med ett gediget kunnande, entusiasm och den senaste tekniken. Tillsammans har de skapat en helt ny typ av skidor för obegränsad tillgång till terrängen.

Mer från OAC Ski

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!