Oakley

(37 produkter)
För de allra flesta behöver Oakley ingen presentation. Oakley solglasögon står för det bästa av det bästa inom solglasögon.

För de allra flesta behöver Oakley ingen presentation. Oakley solglasögon står för det bästa av det bästa inom solglasögon.

Amerikanska företaget Oakley startades ur ett garage i Karlifornien under mitten av 70-talet, ursprungligen tillverkade de av olika typer av tillbehör till motocross och BMX-åkare. Knappt tio år senare lanserade Oakley sina första solglasögon och är tack vare det idag kända världen över. Oakleys solglasögon hade tidigt en tydlig sportinriktning och har nu blivit ett självklart val för många som värdesätter hållbarhet, komfort och funktion och har en aktiv livsstil.

Solglasögon och skidglasögon

Du kan hitta ett par Oakley solglasögon för alla sorters utomhusaktiviteter där det ställs hårda krav från den som bär solglasögonen. På Outnorth hittar du bra glasögon speciellt anpassade för aktiviteter som klättring, cykling och surfing. För dig som sysslar med vintersport finns även snygga och funktionella googles och skidglasögon.

Från sportstjärnor till Hollywood

Oakleys glasögon har setts på en mängd olika Hollywoodstjärnor och har också setts på vita duken, bland annat på Tom Cruise i filmen Mission Impossible.

Oakleys solglasögonmodeller utvecklas ofta i nära samarbete med personer som är aktiva inom de mest hårt utsatta miljöer, så du kan känna dig trygg med Oakley glasögon oavsett aktivitet.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!