On-RailsOn-rails

  On-rails - ID: A051590

  Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar! Fler leveransalternativ

  Fria returer

  Vi bjuder på returfrakten!

  Mer om On-rails från On-Rails

  Med On-Rails takräcke kan du snabbt och enkelt transportera dina skidor och stavar, fiskespön, åror m.m. då du endast behöver en produkt och inte både ett takräcke och en skidhållare. Hållaren monteras enkelt och snabbt med en gripklo. Levereras i 2-pack.
  Det går riktigt snabbt att montera takräcket och det känns intuitivt hur man går tillväga. Lasten, som exempelvis skidorna och stavarna, sätts fast i bekväm höjd (beroende på takhöjd på bilen förstås) och är lätta att spänna fast och lossa. Det är inga problem att montera två par längdskidor och stavar i hållaren och även skidor i fodral går fint.
  Det går även att använda On-rails takräcke tillsammans med ett lasträcke (Thule wingbar). Observera att det kan skilja lite beroende på vilket takräcke man har samt hur railsen ser ut på bilen.
  Sammanfattningsvis är det här ett snabbt och enkelt sätt att transportera skidor, fiskespön, åror etc. där man endast behöver en produkt och inte både ett takräcke och en skidhållare.

  Vid beställning av On-Rails bör man tänka på två saker:
  Det måste finnas luft mellan taket och railsen på MINST 18 mm.
  On-Rails passar de flesta bilar med rails, ett undantag är Dacia Duster som har en rails med en omkrets på ca 210 mm.

  Egenskaper för On-rails:
  Max antal skidor: 2 par
  Placering: Takmonterad
  Med On-Rails takräcke kan du snabbt och enkelt transportera dina skidor och stavar, fiskespön, åror m.m. då du endast behöver en produkt och inte både ett takräcke och en skidhållare. Hållaren monteras enkelt och snabbt med en gripklo.

  Mer från On-Rails

  Visa alla Transport & Förråd

  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - 0 kr 49 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 129 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

  Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
  -Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!