On-rails - ID: A051590

On-RailsOn-rails

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om On-rails från On-Rails

Med On-Rails takräcke kan du snabbt och enkelt transportera dina skidor och stavar, fiskespön, åror m.m. då du endast behöver en produkt och inte både ett takräcke och en skidhållare. Hållaren monteras enkelt och snabbt med en gripklo. Levereras i 2-pack.
Det går riktigt snabbt att montera takräcket och det känns intuitivt hur man går tillväga. Lasten, som exempelvis skidorna och stavarna, sätts fast i bekväm höjd (beroende på takhöjd på bilen förstås) och är lätta att spänna fast och lossa. Det är inga problem att montera två par längdskidor och stavar i hållaren och även skidor i fodral går fint.
Det går även att använda On-rails takräcke tillsammans med ett lasträcke (Thule wingbar). Observera att det kan skilja lite beroende på vilket takräcke man har samt hur railsen ser ut på bilen.
Sammanfattningsvis är det här ett snabbt och enkelt sätt att transportera skidor, fiskespön, åror etc. där man endast behöver en produkt och inte både ett takräcke och en skidhållare.

Vid beställning av On-Rails bör man tänka på två saker:
Det måste finnas luft mellan taket och railsen på MINST 18 mm.
On-Rails passar de flesta bilar med rails, ett undantag är Dacia Duster som har en rails med en omkrets på ca 210 mm.

Egenskaper för On-rails:
Max antal skidor: 2 par
Placering: Takmonterad
Med On-Rails takräcke kan du snabbt och enkelt transportera dina skidor och stavar, fiskespön, åror m.m. då du endast behöver en produkt och inte både ett takräcke och en skidhållare. Hållaren monteras enkelt och snabbt med en gripklo.

Mer från On-Rails

Visa alla Transport & Förråd

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!