Cloud Hi Men's - ID: A064090

OnCloud Hi Men's

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Cloud Hi Men's från On

Cloud Hi Men's från Om en bekväm ska fullpackad med teknik och prestanda. Skon är konstruerad med en speciellt tillverkad Speedboard ™ och CloudTec® dämpningsteknik. Resultatet är en urban äventyrssko som verkligen skapats för att röra på sig. Cloud Hi kombinerar veganläder och mocka med hållbar canvas. Dess högra profil är tillräckligt tuff för stadenshöga puls samtidigt som de har ett nytt, spännande utssende.

Cloud Hi tar komforten och prestandan från den ikoniska Cloud till en ny nivå, redo för äventyr varje dag och inspiration under resan. 
Egenskaper för Cloud Hi Men's:
Yttermaterial: Syntet
Urtagbar innersula: Ja
Yttersula: Gummi
Foder: Nej
Varmfodrade: Nej
Membran: Nej
Metalldubbar: Nej
Vikt per sko: 354 g
Reflexer: Ja
Företaget On är produkten av tre löparentusiasters (Olivier Bernhard, David Allemann, Caspar Coppetti) stora passion för löpning. De startade företaget i Zürich 2010, och bara några månader senare fanns deras skor i butik för första gången. Deras skor hade redan vid det laget vunnit priser för sin innovation, och testanvändare beskrev löpar-upplevelsen "som att springa på moln". Nu, åtta år senare, säljs deras skor över hela världen och de fortsätter att vinna priser ryktbarhet tack vare sin innovation och stora passion för löpning.

Mer från On

Visa alla Vardagsskor & Sneakers

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!