Cloudstratus Men's - ID: A069097

OnCloudstratus Men's

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Cloudstratus Men's från On

Men's Cloudstratus är snygga och bekväma löparskor från On som ger dig känslan av du springer på moln. Detta på grund av den unika Cloud sulan som är uppdelad i två lager. Två lager av CloudTech® arbetar synkroniserat för både dämpning och stabilitet. Det yttre lagret av kuddar, kallade “clouds” dämpar varje isättning, de kollapsar och främjar en snabb och effektiv övergång från isättning till frånskjut. Det andra lagret av Clouds aktiveras samtidigt för att ge ytterligare stötupptagning och mer driv framåt. Att springa har aldrig varit så här lätt eller bekvämt! Spring på moln.
 • Herrstorlekar
Egenskaper för Cloudstratus Men's:
Lättviktsmodell: Ja
Dämpning: Normal
Yttersula: Gummi
Foder: Syntet
Yttermaterial: Syntet
Vikt per sko: 305 g
Drop: 8 mm
Företaget On är produkten av tre löparentusiasters (Olivier Bernhard, David Allemann, Caspar Coppetti) stora passion för löpning. De startade företaget i Zürich 2010, och bara några månader senare fanns deras skor i butik för första gången. Deras skor hade redan vid det laget vunnit priser för sin innovation, och testanvändare beskrev löpar-upplevelsen "som att springa på moln". Nu, åtta år senare, säljs deras skor över hela världen och de fortsätter att vinna priser ryktbarhet tack vare sin innovation och stora passion för löpning.

Mer från On

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!