Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Women's Cloud - ID: A043702

OnWomen's Cloud

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Cloud från On

Women's Cloud är ett par träningsskor från ON. De har ett mjukt skum och CloudTec® i yttersulorna som ger sköna och dämpade landningar i dina löparsteg. Hela överdelen har bra andningsförmåga och håller din fot torr och fräsch. Denna modellen har både använts i de Olympiska spelen och på catwalken i Paris. En mer mångsidig sko får man leta efter.
Egenskaper för Women's Cloud:
Dämpning: Normal
Foder: Syntet
Yttermaterial: Syntet
Vikt per sko: 230 g
Drop: 6 mm
Företaget On är produkten av tre löparentusiasters (Olivier Bernhard, David Allemann, Caspar Coppetti) stora passion för löpning. De startade företaget i Zürich 2010, och bara några månader senare fanns deras skor i butik för första gången. Deras skor hade redan vid det laget vunnit priser för sin innovation, och testanvändare beskrev löpar-upplevelsen "som att springa på moln". Nu, åtta år senare, säljs deras skor över hela världen och de fortsätter att vinna priser ryktbarhet tack vare sin innovation och stora passion för löpning.

Mer från On

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!