Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Nova+ - ID: 108 85

OptimusNova+

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Nova+ från Optimus

Optimus Nova Plus är en beprövad modell med föredelen att reglaget för lågan sitter vid flaskan för säker justering. Läs mer nedan om Nova Plus.

Optimus Nova Plus är precis vad namnet antyder, ett kök med samma prestanda som testvinnaren Optimus Nova, plus lite till. Optimus Nova+ har en beprövad patenterad brännare med inbyggd rensnål som drivs med magnetkraft. Det har dessutom utrustats med den nya patentsökta Powerlineventilen som använder bränsleslangen som en förlängning till brännarens reglage. Detta gör det möjligt att reglera lågan på ett säkert avstånd från brännaren genom att vidra på det gröna reglaget vid anslutningen till pumpen. En perfekt lösning när man ska reglera ett vindskyddat kök med vantar. Det är också säkrare eftersom regleringen av effekten sker på ett säkert avstånd från lågorna. Så ovasett de yttre omständigheterna kommer Optimus Nova+ att kunna laga måltider som får dig att känna dig som hemma där ute.

 • Brinntid: Upp till 2 timmar vid maximal effekt med bränsleflaska i storlek M (450ml bränsle) 
 • Inkluderat tillbehör: Brännare, pump, vindskydd, verktyg,packväska, reservdelar och smörjmedel
 • OBS! Flaska ingår ej

Egenskaper för Nova+:
Max effekt: 2850 W
Material: Aluminium
minsta koktid för 1 l vatten i minuter: 3.5
Packmått (l x b x h): 8,6 x 6,7 x 12,5 cm
Vindskydd: Ja
Vikt: 425 g
Bränsle: Multifuel
Piezo-tändare: Nej
Optimus är ett klassiskt varumärke med djupa svenska rötter. Tillverkningen startade redan 1899 i Stockholm. Sortimentet bestod då i huvudsak av blåslampor och fotogenkök. Sedan 2007 ingår Optimus i det schweiziska Katadyn Group tillsammans med varumärkena Katadyn och Trek´N`Èat.

Mer från Optimus

Visa alla Friluftskök

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!