Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Spork Titan Vikbar - ID: 1081020

OptimusSpork Titan Vikbar

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Spork Titan Vikbar från Optimus

Lätt som tusan och fällbar. Optimus Vikbar Spork Titan tar knappt något plats alls.  Optimus Vikbar Spork Titan är ett mycket lätt och litet kombinationsbestick (spork). Här får man både sked och gaffel med en totalvikt på 18 gram. Sporken i vikbar för att ta så lite plats som möjligt vid transport. Den får plats i ett Optimus Terra Weekend och Solo. Matt finish på handtag och polerad ätyta.
Egenskaper för Spork Titan Vikbar:
Material: Titan
Längd: 9.5 cm
Vikt: 18 g
Optimus är ett klassiskt varumärke med djupa svenska rötter. Tillverkningen startade redan 1899 i Stockholm. Sortimentet bestod då i huvudsak av blåslampor och fotogenkök. Sedan 2007 ingår Optimus i det schweiziska Katadyn Group tillsammans med varumärkena Katadyn och Trek´N`Èat.

Mer från Optimus

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!