Svea - ID: 108 TM8016279

OptimusSvea

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Svea från Optimus

Optimus Svea - klättrarens kultkök är ett klassiskt lättviktskök i mässing för bensin. Trots att Svea har funnits i ett århundrade sätter det fortfarande en egen norm för kompakt matlagningsutrustning.

Vi tvivlar på att något annat kök har utsatts för så många tester i verkliga situationer som Optimus Svea . Flitigt använt av klättrare över hela världen och känt för sin pålitlighet på höga höjder är Svea idealiskt för ensamvargen, höghöjdsbruk eller närhelst liten packvolym och låg vikt prioriteras.
Kökets lock fungerar även som ett litet kokkärl.En modernitet som lagts till sen produktionsstarten är rensnålen med vilken du kan rengöra brännaren även "under gång".

 

Brinntid: upp till 50 minuter på en fyllning (0.12
L/4 fl. oz) vid maximal effekt

 

Komplett kök med litet kokkärl

Egenskaper för Svea:
Max effekt: 1400 W
Material: Mässing
minsta koktid för 1 l vatten i minuter: 7
Packmått (l x b x h): 10 x 13 cm
Vindskydd: Ja
Vikt: 550 g
Bränsle: Bensin
Piezo-tändare: Nej
Optimus är ett klassiskt varumärke med djupa svenska rötter. Tillverkningen startade redan 1899 i Stockholm. Sortimentet bestod då i huvudsak av blåslampor och fotogenkök. Sedan 2007 ingår Optimus i det schweiziska Katadyn Group tillsammans med varumärkena Katadyn och Trek´N`Èat.

Mer från Optimus

Visa alla Friluftskök

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!