Swimrun Bungee Cord - ID: A031565

OrcaSwimrun Bungee Cord

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Swimrun Bungee Cord från Orca

Swimrun Bungee Cord är ett mycket smidigt och multifunktionellt rep från Orca, som ger extra lagringsutrymme och gör det enkelt att hålla ihop med dina lagmedlemmar. Bungee cord består av två race bälten och ett 3m bungee rep. En fast och en justerbar ring vid varje bälte gör det enkelt för dig eller en lagkamrat att fästa er vid varandra eller fästa utrustning till bältet. MATERIALS
Polyester/Plast/Elastan


Orca grundades 1992 i Nya Zeeland av triathleten Scott Unsworth. Hans passion var att utveckla en bättre, snabbare våtdräkt än de som vid tidpunkten fanns på marknaden.

Mer från Orca

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!