Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Swimrun Calf Guards - ID: A055711

OrcaSwimrun Calf Guards

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Swimrun Calf Guards från Orca

Swimrun Calf Guards är vadskydd från Orca som är specifikt ämnade för swimrun. Vadskydden ger dig bättre flytkraft. En annan fördel med att bära vadskydd är att du fortfarande kan sparka ifrån ordentligt när du simmar, och dina vader är skyddade när du klättrar och springer över undervegetationen. Flytbarhet.
SwimRun Calf Guards är en utmärkt accessoar till swimrun tävlingen. De erbjuder extra flytbarhet vilket du förlorar om du använder löparskor i tävlingen. Det 10mm tjocka neoprenet gör så att dina ben inte sjunker vilket gör att du kan simma snabbare. 

Skydd:
Att skydda dina ben gör inte bara att du simmar bättre, de erbjuder även ett skydd för dina ben när du löper i naturlig miljö.

Kompression:
Materialet ger den kompression du behöver för att minska muskeltrötthet. 
Orca grundades 1992 i Nya Zeeland av triathleten Scott Unsworth. Hans passion var att utveckla en bättre, snabbare våtdräkt än de som vid tidpunkten fanns på marknaden.

Mer från Orca

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!