Komplettera outdoor-garderoben - 20% rabatt på utvalda varumärken!*    Använd koden: BRANDS

Alpine Insole - ID: A080335

Ortho MovementAlpine Insole

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Alpine Insole från Ortho Movement

Alpine Insole från Ortho Movement är stötdämpande sulor till dina alpinpjäxor. Under skidåkning har du en ökad belastning med upp till cirka 40 ggr din kroppsvikt på grund av den flygfas och de excentriska krafter som uppstår vid eventuella svängar och hopp. Detta ställer stora krav på din utrustning och Ortho Movement har studerat rörelsemönster, tryckbelastning och fottyper på utförsåkare runt om i världen. Denna information och utformningen av dagens alpina pjäxor ligger till grund för Alpine Insole’s design och funktion. Syftet med Alpine Insole är att minska belastningen på åkarens muskler och leder, för att skapa bättre förutsättningar för alla skidåkare. Alpine Insole passar såväl nybörjare som avancerade åkare.
De unika orangea D3O® zonerna ger hälen, leder och skelettet extra stötdämpning för att ge kroppen den avlastning som krävs. Formerna och placeringen av zonerna är speciellt designade efter utförsåkare tryckmönster under svängningar.
 • Toppskiktsmaterialet är i en blandning av merinoull och polyester. Materialet ventilerar väl och ger foten en behaglig värme och komfort. Ytterligare ett genomgående värmande lager har lagts till.
 • De längsgående fotvalvsstöden är unikt framtaget för att passa så många fötter som möjligt.
 • Den anatomiskt skålade hälkoppen fördelar trycket jämt under hälen, minskar trycket genom att samla ihop fettkudden under hälen och därmed stärker dess naturliga funktion.
 • Ta ur befintliga sulor från dina pjäxor. Placera dina nya Alpine Insole i dina pjäxor för att kontrollera att storleken är rätt. Om nödvändigt trimma dem med en sax för att justera passformen. Tips: använd dina originalsulor som mall! Öka användningen av dina nya Alpine Insole successivt eftersom det kan uppstå nya belastningsmönster på din kropp.
 • Rengöring: Sulorna tål inte hög värme. Du kan använda ljummet vatten och tvål/såpa vid rengöring. Låt dem torka i rumstemperatur. Tvätta inte dem i tvättmaskin.
 • Hållbarhet: Byt ut dina sulor efter 12 månader eller när de visar tecken på att de är utslitna.
På Ortho Movement tror man på en aktiv livsstil. De vill hjälpa dig att omfamna och uppleva din passion. Oavsett om du springer ett maraton genom jublande folkmassor, siktar mot K2s snötäckta toppar eller gå med din vän till skolan. OM vill att du känner att ditt hjärtslag ökar och svett rinner ner i ryggen. Att känna flödet, att känna sig levande och vara närvarande i ögonblicket för varje rörelse. Att återuppleva de stunder då destination, tid och plats inte spelar någon roll. Att känna glädjen i rörelsen.

Mer från Ortho Movement

Visa alla Sulor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!