Outdoor Insole - ID: A080336

Ortho MovementOutdoor Insole

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Outdoor Insole från Ortho Movement

Outdoor Insole från Ortho Movement är sulor för dina vandringskängor. När du är ute och vandrar med en tung ryggsäck belastar du kroppen på olika sätt vilket ökar påfrestningen på fötter, knän, höft och rygg. Outdoor Insole är framtagna utefter dessa rörelse- och belastningsmönster samt anpassade efter dagens vandringskängor. Syftet med Outdoor Insole är att uppgradera dina kängor och därmed minska belastningen på kroppens muskler och leder.
 • De unika orangea D3O® zonerna ger hälen, lederna och skelettet extra stötdämpning för att ge kroppen den avlastning som krävs. Formen och placeringen av zonerna är speciellt designade för att minska belastningen framförallt när du vandrar på höga höjder.
 • Toppskiktsmaterialet är en blandning av merino ull och polyester. Det ventilerar väl och ger både behaglig värme och komfort. Det minimerar även risken för skavsår.
 • Det längsgående fotvalvsstödet är framtaget för att passa så många fötter som möjligt.
 • Den anatomiskt skålade hälkoppen fördelar trycket jämt under hälen, minskar trycket genom att samla ihop fettkudden under hälen och därmed stärker dess naturliga funktion.
 • Det svarta E.V.A materialet ger en kombination av extra stabilitet och stötdämpning runt hälen och mitten av foten, vilket också minskar rotationskrafterna.
 • Ta ur befintliga sulor från dina kängor. Placera dina nya Outdoor Insole i dina kängor för att kontrollera att storleken är rätt. Om nödvändigt trimma dina nya Outdoor Insole med en sax för att justera passformen. Tips: använd dina originalsulor som mall! Öka användningen av dina nya Outdoor Insole successivt eftersom det kan uppstå nya belastningsmönster på din kropp. Klipp längst framkant för önskad storlek.
 • Rengöring: Sulorna tål inte hög värme. Du kan använda ljummet vatten och tvål/såpa vid rengöring. Låt dem torka i rumstemperatur. Tvätta inte dem i tvättmaskin.
 • Byt ut dina sulor efter 12 månader eller när de visar tecken på att de är utslitna.
På Ortho Movement tror man på en aktiv livsstil. De vill hjälpa dig att omfamna och uppleva din passion. Oavsett om du springer ett maraton genom jublande folkmassor, siktar mot K2s snötäckta toppar eller gå med din vän till skolan. OM vill att du känner att ditt hjärtslag ökar och svett rinner ner i ryggen. Att känna flödet, att känna sig levande och vara närvarande i ögonblicket för varje rörelse. Att återuppleva de stunder då destination, tid och plats inte spelar någon roll. Att känna glädjen i rörelsen.

Mer från Ortho Movement

Visa alla Sulor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!