Ortovox

-
Historien om Ortovox började redan 1980 då Gerald Kampel och Jürgen Wegner utvecklade den första frekvens transceivern, Ortovox F2, för att lokalisera människor som fallit offer för laviner. Sedan dess har Ortovox utökat sitt produktsortiment med allt från ryggsäckar och kläder till snösåg. Gemensamt för alla produkter är fokus på säkerhet och kvalitet!

Ortovox

(27 produkter)

Allt du behöver för friluftsliv

Ortovox erbjuder allt du kan tänkas behöva för aktiva äventyr i vildmarken och på berget. På Outnorth har vi samlat ett varierande sortiment av kläder och produkter som kommer göra skillnad för dig på resan. Här hittar du bland annat ryggsäckar anpassade för fartfyllda skidturer. Med plats för packning, lavinutrustning samt fästen för isyxa och stavar är en sådan ryggsäck din självklara accessoar.

Smarta produkter för säkra äventyr

Ortovox vill erbjuda smarta och snygga produkter för säkra äventyr. Se över sortimentet och välj dina favoriter bland flera produkter och kläder för både dam och herr.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!