Ortovox

-
Sedan 1976 har Ortovox gjort alla bergsklättrare säkra! Sedan den första lavinsökaren kom på marknaden 1980 har företaget vuxit till att inkludera ryggsäckar, kläder och annan nödutrustning. När du är på äventyr i bergen ska du kunna lita på din utrustning. Kvaliteten och den funktionella designen gör det möjligt att njuta av säkra bergsupplevelser som berikar ditt liv. Endast det bästa är värt att lita på!

Ortovox

(3 produkter)

Allt du behöver för friluftsliv

Ortovox erbjuder allt du kan tänkas behöva för aktiva äventyr i vildmarken och på berget. På Outnorth har vi samlat ett varierande sortiment av kläder och produkter som kommer göra skillnad för dig på resan. Här hittar du bland annat ryggsäckar anpassade för fartfyllda skidturer. Med plats för packning, lavinutrustning samt fästen för isyxa och stavar är en sådan ryggsäck din självklara accessoar.

Smarta produkter för säkra äventyr

Ortovox vill erbjuda smarta och snygga produkter för säkra äventyr. Se över sortimentet och välj dina favoriter bland flera produkter och kläder för både dam och herr.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!