Avalanche Rescue Kit 3+ - ID: A043224

OrtovoxAvalanche Rescue Kit 3+

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Avalanche Rescue Kit 3+ från Ortovox

Avalanche Rescue Kit 3+ är ett räddningsset från Ortovox med lavinsändare, sond och spade. 3+ Avanlanche Transceiver
Lavinsändaren har Smart Antenna teknologi som automatiskt byter till bästa sändningsfrekvensen för att du enklare ska bli hittad. Digital 3-antenn och upplyst display som talar om riktning, distans och antal personer som blivit begravda i lavinen.

Badger Avalanche Shovel
Spade med ergonomiskt handtag och med plats för 2,5 liter i skopan. Höga kanter och robust design med halkskydd på ovansidan.

ALU 240 Avalanche Probe
240 cm lång lavinsond som snabbt och enkelt fälls ut till sin fulla längd. Toppen har en större diameter som genomborrar snön och längs med sonden finns markeringar vid 1 meters djup och liknande.

Tips! Med alla elektriska enheter som drivs av vanliga batterier rekommenderas det att plocka ur dem när enheten inte ska användas under en längre tid, till exempel mellan säsongerna. Detta för att inte riskera att batterierna läcker batterisyra och förstör enheten.
Egenskaper för Avalanche Rescue Kit 3+:
Upplyst display: Ja
Max Batteritid: 250 h
Laddningsbara batterier: Nej
Vattentät: Nej
Bluetooth: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 127x73x27 mm
Vikt: 210 g
Antal antenner: 3 st
Historien om Ortovox började redan 1980 då Gerald Kampel och Jürgen Wegner utvecklade den första frekvens transceivern, Ortovox F2, för att lokalisera människor som fallit offer för laviner. Sedan dess har Ortovox utökat sitt produktsortiment med allt från ryggsäckar och kläder till snösåg. Gemensamt för alla produkter är fokus på säkerhet och kvalitet!

Mer från Ortovox

Visa alla Lavinsändare

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!