Bivy Single - ID: A029091

OrtovoxBivy Single

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Bivy Single från Ortovox

Bivy Single är ett utmärkt vindskydd som också står emot väta och smuts. Ett vindskydd som Bivy Single är ett viktigt tillskott i din säkerhetsutrustning och oavsett om övernattningen är planerad eller beror på ett väderomslag kan du enkelt få ett skydd för natten. Bivy Single
är ett utmärkt vindskydd som tack vare en utsida med Polyuretan också står emot
smuts och väta. Oavsett årstid är det viktigt att vara ordentligt utrustad och med Bivy Single i din packning kan du snabbt få ett skydd för natten. Förpackad
är Bivy Single försvinnande liten men utvecklad erbjuder den ett rejält skydd för en person. Bivy Single har också en stark orange färg för att förenkla sökarbete.
Egenskaper för Bivy Single:
Totalvikt: 235 g
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 72x230 cm
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 6,5x22 cm
Beläggning yttertältsväv: Polyuretan
Sedan 1976 har Ortovox gjort alla bergsklättrare säkra! Sedan den första lavinsökaren kom på marknaden 1980 har företaget vuxit till att inkludera ryggsäckar, kläder och annan nödutrustning. När du är på äventyr i bergen ska du kunna lita på din utrustning. Kvaliteten och den funktionella designen gör det möjligt att njuta av säkra bergsupplevelser som berikar ditt liv. Endast det bästa är värt att lita på!

Mer från Ortovox

Visa alla Tarpar & Vindskydd

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!