Cortina Shirt SS M - ID: A029100

OrtovoxCortina Shirt SS M

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Cortina Shirt SS M från Ortovox

Cortina Shirt Short Sleeve är en klassisk och stilren herrskjorta med särskilda egenskaper. Cortina Shirt Short Sleeve är ett snabbtorkande plagg i merinoull som också motverkar dålig lukt. I Cortina Shirt Sleeve håller du en jämn temperatur då Merinoullen värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Cortina Shirt Short Sleeve är en klassisk och stilren herrskjorta med funktionella egenskaper. Cortina Shirt Short Sleeve är ett snabbtorkande plagg som hålller sig fräscht länge tack vare merinoullens fantastiska egenskaper. Merinoullen värmer när det är kallt och andas när det är varmt, på så sätt har du alltid en jämn temperatur!
Egenskaper för Cortina Shirt SS M:
Knäppning: Lång knäppning
Material: Merinoull
Antal fickor: 1 st
Historien om Ortovox började redan 1980 då Gerald Kampel och Jürgen Wegner utvecklade den första frekvens transceivern, Ortovox F2, för att lokalisera människor som fallit offer för laviner. Sedan dess har Ortovox utökat sitt produktsortiment med allt från ryggsäckar och kläder till snösåg. Gemensamt för alla produkter är fokus på säkerhet och kvalitet!

Mer från Ortovox

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!