Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Kodiak - ID: A032721

OrtovoxKodiak

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Kodiak från Ortovox

Ortovox Kodiak är en spade med stor volym (3.1 liter) och den snabbaste spaden från Ortovox. Ett D-format handtag gör det lätt och effektivt att skyffla och den ruggade greppytan på skaftet ger riktigt bra grepp och ingen risk gör att slinta. Det är även möjligt att fälla bladet och förvandla spaden till en hacka! Spaden har teleskopsskaft som är riktigt hållbart i och med den ovala skaftformen. Spaden är tillverkad i aluminium som är mycket starkt och lätt.

 • Ruggat skaft för bra grepp
 • Bladstorlek: 30x23x6cm.

MATERIAL 

 • AL 6061 T6 (hardened), anodized
 • AL 6061 T6 (hardened)
Historien om Ortovox började redan 1980 då Gerald Kampel och Jürgen Wegner utvecklade den första frekvens transceivern, Ortovox F2, för att lokalisera människor som fallit offer för laviner. Sedan dess har Ortovox utökat sitt produktsortiment med allt från ryggsäckar och kläder till snösåg. Gemensamt för alla produkter är fokus på säkerhet och kvalitet!

Mer från Ortovox

Visa alla Övriga verktyg & redskap

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!