Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Traverse 20 - ID: A029095

OrtovoxTraverse 20

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Traverse 20 från Ortovox

Traverse 20 är en dagstursryggsäck. Traverse 20 har ergonomiskt utformade axelremmar och ett brett midjebälte som gör ryggsäcken mycket bekväm. Med ett stort fack samt flera mindre fack på sidan och fronten finns det gott om plats för förvaring. Traverse 20 är en dagstursryggsäck. Traverse 20 har ergonomiskt utformade axelremmar och ett brett midjebälte för att fördela vikten jämnt. Bakstycket har mjuk vaddering som gör Traverse 20 bekväm att använda även under långa stunder där bäraren är i konstant rörelse. Bakstycket är också utformat för att hålla en jämn cirkulation mellan ryggsäck och bäraren. Med ett stort fack samt flera mindre fack på både sidan och fronten har Traverse 20 gott om plats för förvaring. Småsaker kan snabbt och smidigt nås genom ytterfacken och vattenflaskan är lätt att nå i sidofacket. Traverse 20 har också regnskydd, fäste för vandringsstav, en bakficka och hållare för solglasögon. 
Egenskaper för Traverse 20:
Kön: Unisex
Packvolym: 20 L
Vikt: 890 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 27x54x19 cm
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Nej
Bröstrem: Nej
Ställbar rygglängd: Nej
Snölås: Nej
Anpassad för vätskesystem: Ja
Vätskesystem ingår: Nej
Toppöppning: Dragkedja
Frontöppning: Ja
Bottenöppning: Nej
Organizer: Nej
Integrerat regnskydd: Ja
Grenrem: Nej
Fäste för kastlina: Nej
Vapenficka: Nej
Stolfunktion: Nej
Historien om Ortovox började redan 1980 då Gerald Kampel och Jürgen Wegner utvecklade den första frekvens transceivern, Ortovox F2, för att lokalisera människor som fallit offer för laviner. Sedan dess har Ortovox utökat sitt produktsortiment med allt från ryggsäckar och kläder till snösåg. Gemensamt för alla produkter är fokus på säkerhet och kvalitet!

Mer från Ortovox

Visa alla Vandringsryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!