Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Duro 1.5 - ID: A050541

OspreyDuro 1.5

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Duro 1.5 från Osprey

Duro 1.5 är en löparryggsäck med liten kapacitet från Osprey som är avsedd för distansträning och har utrymme för vatten, kläder, mat och utrustning. Ryggsäcken sitter bekvämt och studsar inte tack vare det kroppsnära höftbältet och de västformade axelremmarna. Duro 6 är försedd med nätmaterial närmast kroppen vilket erbjuder stort luftflöde även vid hård fysisk aktivitet. Med flera dragkedjeförsedda nätfickor framtill på västen har du utrustning och energitillskott nära till hands. I västens övre fickor sitter två 500 ml-flaskor med utdragbar slang. Kompressionsremmar ger ryggsäcken en figurnära passform och i den stora elastiska nätfickan finns det plats för regnjacka eller mössa och handskar. På baksidan av axelremmarna sitter en praktisk Stow-on-the-Go™-ögla för vandringsstavar. Du sticker dem bara genom öglorna så har du händerna fria.
 • Duro 1.5 är kompatibel med alla Hydraulics™-behållare.
 • Västliknande passform med två justerbara och avtagbara bröstremmar
 • Reflekterande tryck
 • Stow-on-the-Go™ fästen för vandringsstavar
 • Tvåpack Hydraulics™ 250 ml Soft Flasks med slang och bitmunstycke
 • Ficka med dragkedja på framsidan
Egenskaper för Duro 1.5:
Kön: Unisex
Packvolym: 1.5 L
Vikt: 288 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 25 x 7 x 42 cm
Höftbälte: Nej
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Nej
Anpassad för vätskesystem: Ja
Vätskesystem ingår: Ja
Toppöppning: Dragkedja
Organizer: Nej
Integrerat regnskydd: Nej
Osprey har ryggsäckar och andra smarta väskor av hög kvalitet till alla tillfällen. Oavsett om du vill ha en smidig väska att ha med på flyget, till löpningen eller om du ska fjällvandra har Osprey lösningen. Osprey är ett amerikanskt företag som startades i Colorado 1974. Genom kreativitet och nytänkande har Osprey etablerat sig som innovatörer inom ryggsäckar och reseffekter. De var en av de första producenterna som använde sig av tekniken ventilerade nätpaneler i sina ryggsäckar. 2005 designade man dessutom en helt ny typ av ryggsäck som formar sig efter bärarens kropp vilket ger en optimal viktfördelning.

Mer från Osprey

Visa alla Löparryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!