Savu 4 - ID: A063343

OspreySavu 4

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Savu 4 från Osprey

Savu 4 är en smidig midjeväska från Osprey som är perfekt för snabba mountainbike turer ute i spåret eller på grusvägen. Savu har två styva fickor som gör det enkelt att stoppa i och ta ur vattenflaskan när du sitter i sadeln, så att du kan dricka utan att behöva stanna. Ett vinklat höftbälte och kompressionsremmar håller midjeväskan tätt intill kroppen och ger maximal stabilitet i all typ av terräng.
 • AirScape™ ryggpanel med skumkanter för komfort och passform
 • Vinklad, vadderad ficka för flaska med hållarrem
Egenskaper för Savu 4:
Mått Längd x Bredd x Höjd: 12 x 11 x 38 mm
Packvolym: 4 L
Vikt: 370 g
Osprey har ryggsäckar och andra smarta väskor av hög kvalitet till alla tillfällen. Oavsett om du vill ha en smidig väska att ha med på flyget, till löpningen eller om du ska fjällvandra har Osprey lösningen. Osprey är ett amerikanskt företag som startades i Colorado 1974. Genom kreativitet och nytänkande har Osprey etablerat sig som innovatörer inom ryggsäckar och reseffekter. De var en av de första producenterna som använde sig av tekniken ventilerade nätpaneler i sina ryggsäckar. 2005 designade man dessutom en helt ny typ av ryggsäck som formar sig efter bärarens kropp vilket ger en optimal viktfördelning.

Mer från Osprey

Visa alla Cykelväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!