Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Ultralight Washbag Roll - ID: A016434

OspreyUltralight Washbag Roll

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ultralight Washbag Roll från Osprey

Ultralight Washbag Roll är en ultralätt necessär som passar perfekt för alla dina toalettsaker, vare sig du är ute på en kortare vandringstur eller iväg på en längre resa. Denna ultralätta necessär med dragkedja är tillverkad av slitstark ripstop-nylon och har en upphängningskrok som gör att du lätt kommer åt dina saker. Integrerad och avtagbar spegel. Nätfickor med dragkedja ger säker förvaring åt dina toalettsaker och leder bort eventuell fukt. Reflextryck.

Egenskaper för Ultralight Washbag Roll:
Antal fack: 4 st
Upphängningskrok: Ja
Spegel: Ja
Mått Längd x Bredd x Höjd: 380 x 240 x 70 mm
Vikt: 130 g
Osprey har ryggsäckar och andra smarta väskor av hög kvalitet till alla tillfällen. Oavsett om du vill ha en smidig väska att ha med på flyget, till löpningen eller om du ska fjällvandra har Osprey lösningen. Osprey är ett amerikanskt företag som startades i Colorado 1974. Genom kreativitet och nytänkande har Osprey etablerat sig som innovatörer inom ryggsäckar och reseffekter. De var en av de första producenterna som använde sig av tekniken ventilerade nätpaneler i sina ryggsäckar. 2005 designade man dessutom en helt ny typ av ryggsäck som formar sig efter bärarens kropp vilket ger en optimal viktfördelning.

Mer från Osprey

Visa alla Necessärer

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!