Outdoor Research

-
OR's kärnverksamhet är att skapa innovation och inspiration för den obevekliga äventyraren och utveckla utrustning som verkligen fungerar och håller. Alla produkter från Outdoor Reearch har OR's Infinite Guarantee, en gränslös garanti som betyder att produkten är garanterad för alltid.

Outdoor Research

(158 produkter)

Outdoor Research bygger, som namnet antyder, på många års erfarenhet av faktiskt utforskande i och av naturen. Varumärket startades av äventyraren och forskaren Ron Gregg vars motto lyder; livet är ett äventyr och den bästa utrustningen gör äventyret ännu roligare! Företaget bygger på viljan att ta sig ut i naturen och att kunna stanna där utan att begränsas av fel utrustning.Allt för äventyraren


I urvalet av Outdoor Research produkter hos Outnorth hittar du bra utrustning för både mindre och större äventyr, allt från jackor och byxor till ryggsäckar och andra smarta tillbehör. Alla produkter är snygga och smarta i sin utformning, men framförallt funktionella och högkvalitativa. Viktigast för varumärket är dock att kärnan i Outdoor Research:s verksamhet utgår från att förbättra snarare än att göra bara nytt och annorlunda.Gränslös garanti


Outdoor Research sätter hög kvalité framför allt och tror så pass mycket på sina produkter att de har en så kallad gränslös garanti. Garantin kallas Infinite Guarantee och innebär att om någon produkt inte skulle sluta möta dina behov, så ersätter Outdoor Research detta.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!