Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Outdoor ResearchAlpine Bivy

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Alpine Bivy från Outdoor Research

Alpine Bivy är en funktionell och lätt bivy-säck från Outdoor Research som erbjuder ordentligt med vind och vattenskydd. En stor öppning gör det enkelt att ventilera säcken, och en stång kan användas för att spänna ut säcken så att du kan sitta inuti den. GORE-TEX® materialet skyddar dig från väder och vind, men är samtidigt så andningsbart att ingen kondensation samlas på insidan.
 • Material: GORE-TEX® Respiration Positive™ 3L. Ovansida: 100% nylon 30D ripstop. Undersida: 100% nylon 40D ripstop med TPU laminering

Egenskaper för Alpine Bivy:
Vikt: 0,564 kg
Yttertältsväv: Nylon
Tjocklek yttertältsväv: 30 D
OR's kärnverksamhet är att skapa innovation och inspiration för den obevekliga äventyraren och utveckla utrustning som verkligen fungerar och håller. Alla produkter från Outdoor Reearch har OR's Infinite Guarantee, en gränslös garanti som betyder att produkten är garanterad för alltid.

Mer från Outdoor Research

Visa alla Tarpar & Vindskydd

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!