Echo Visor - ID: A028063

Kampanj

Outdoor ResearchEcho Visor

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Echo Visor från Outdoor Research

Echo Visor är en mångsidig mössa från Outdoor Research som enkelt kan vikas ihop till storleken av en energy gel. Den skuggar ditt ansikte och håller svetten borta från dina ögon när du springer eller vandrar på soliga dagar. Eller när du klättrar och bär den under en hjälm. Gjord i Airvent™, 100% Polyester som är lätt, andas bra, har bra fukttransporterade egenskaper och torkar snabbt. 

Böjd hjässa, skum brätte, loggor i reflex. Elastisk på baksidan.


OR's kärnverksamhet är att skapa innovation och inspiration för den obevekliga äventyraren och utveckla utrustning som verkligen fungerar och håller. Alla produkter från Outdoor Reearch har OR's Infinite Guarantee, en gränslös garanti som betyder att produkten är garanterad för alltid.

Mer från Outdoor Research

Visa alla Kepsar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!