Outdoor ResearchHelium Emergency Bivy

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Helium Emergency Bivy från Outdoor Research

Helium Emergency Bivy är en smidig liten bivysäck från Outdoor Research som alltid är bra att ha med i packningen. Vid nödsituationer när vädret plötsligt vänder kan du lätt plocka fram den, och den kommer erbjuda ett helt vind och vattentätt skydd som du kan kura i tills stormen är över. Den väger väldigt liten och packas ner till samma storlek som en cola burk. Material: Pertex® Shield 2.5L 100% nylon 30D ripstop
Egenskaper för Helium Emergency Bivy:
Yttermått längd x bredd: 211 x 91 cm
Totalvikt: 273 g
Yttertältsväv: Nylon
Tjocklek yttertältsväv: 30 D
OR's kärnverksamhet är att skapa innovation och inspiration för den obevekliga äventyraren och utveckla utrustning som verkligen fungerar och håller. Alla produkter från Outdoor Reearch har OR's Infinite Guarantee, en gränslös garanti som betyder att produkten är garanterad för alltid.

Mer från Outdoor Research

Visa alla Tarpar & Vindskydd

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!