Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Outdoor ResearchStargazer Bivy

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Stargazer Bivy från Outdoor Research

Stargazer Bivy är en bivysäck från Outdoor Research som passar utmärkt för alpinister, backpackare och campare som vill ha ett skydd som även erbjuder en bra utsikt. I Stargazer Bivy kan du njuta av en härlig natt utomhus, och samtidigt ligga och kolla på stjärnorna om du så önskar. AscentShell™ materialet med tejpade sömmar erbjuder ett helt vattentätt och andningsbart skydd, så att du slipper oroa dig för så väl regn som blåst. Ett myggnät vid huvudet håller även myggen borta utan att du behöver känna dig instängd. Material: Ascentshell™ 3L 100% nylon 20D ripstop. Ovansida: 100% nylon 40D ripstop med TPU golv
Egenskaper för Stargazer Bivy:
Vikt: 524 kg
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 208 x 66 x 50 cm
Yttertältsväv: Nylon
Tjocklek yttertältsväv: 20 D
OR's kärnverksamhet är att skapa innovation och inspiration för den obevekliga äventyraren och utveckla utrustning som verkligen fungerar och håller. Alla produkter från Outdoor Reearch har OR's Infinite Guarantee, en gränslös garanti som betyder att produkten är garanterad för alltid.

Mer från Outdoor Research

Visa alla Tarpar & Vindskydd

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!