Wilderness Cover - ID: A028069

Outdoor ResearchWilderness Cover

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Wilderness Cover från Outdoor Research

Wilderness Cover är en multifunktionell produkt från Outdoor Research. Du kan bära den som en poncho, eller som en poncho med bottensnöret åtsnört runt midjan, använda den som en vattentät bivy säck, rigga upp den som ett vindskydd eller en presenning. Du kan enkelt stoppa ner i den packpåsen som den kommer i och använda den när du backpackar, jagar, är på festival eller kanske deltar i ett maraton. Materialet är hållbart, är vattentätt, andas bra och har tejpade sömmar.

Vindtät konstruktion med två-vägs vattenresistenta blixtlås på framsida och vid ärmhålen. Har ett externt front-vindslå, ståltråds försett brätte, justerbar huva, och knäppen på bröstet för att skydda ansiktet när du sover. Den nedre dragskon kan dras åt runt midjan för en gå-konfiguration eller för skydda när du sover. 8 Slingor för fastbindning när du använder den som en presenning. 

Många funktioner, det har bland annat en inre ficka i mesh, passar över en sovsäck och kommer i en smidig förvaringspåse.

Mått: 182 cm x 164 cm
Egenskaper för Wilderness Cover:
Yttermått längd x bredd: 182 x 164 cm
Vikt: 680 g
Vikt: 0,68 kg
Yttertältsväv: Nylon
Tjocklek yttertältsväv: 70 D
Beläggning yttertältsväv: Polyuretan
OR's kärnverksamhet är att skapa innovation och inspiration för den obevekliga äventyraren och utveckla utrustning som verkligen fungerar och håller. Alla produkter från Outdoor Reearch har OR's Infinite Guarantee, en gränslös garanti som betyder att produkten är garanterad för alltid.

Mer från Outdoor Research

Visa alla Tarpar & Vindskydd

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!