Background nature 380

Vi har tyvärr sålt slut på allt från det varumärke du sökte.

Kanske kan någon av de nedanstående produkterna passa? Annars rekommenderar vi att du använder sökfunktionen för att hitta det du vill ha.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Ät rätt och njut av äventyret! Mjuka konserver från OutMeals är färdiglagad mat av hög kvalitet och lagas enkelt till genom värmepåse (heater) eller vattenkok.

Du behöver äta rätt för att kunna njuta av dina äventyr. Du har säkert haft stunder då den fartfyllda aktiviteten inte riktigt blev som du tänkt dig, vilket kan bero på att du inte tankat kroppen med tillräckligt mycket energi. När hungern slår till tappar du enkelt koncentrationsförmågan och motivationen, och då behöver du snabb, enkel energi för att komma tillbaka fort.

Mjukkonserv

Mjukkonserv är ett relativt nytt koncept på frilufsmarknaden. Mjukkonserver från OutMeals är färdiglagade rätter av högsta kvalitet som har packats i skyddande laminat med 3 års hållbarhet. En påse väger ungefär 400g och är ett utmärkt alternativ för dig som vill bryta av från den frystorkade maten.

Mjukkonserven är enkelt att tillaga genom värmepåsen (heater) eller vattenkok. Befinner du dig i en nödsituation eller inte har möjlighet att värma maten går det utmärkt att äta den kall direkt ur påsen.

Ät var du vill när du vill

Vi har samlat den bästa maten för äventyr utomhus så du ska kunna njuta av mat var du vill, när du vill. Det är en otrolig frihetskänsla att inte vara beroende av ett kök, det gör dina utomhusaktiviteter längre, större och galnare. Det finns inget som stoppar dig för att ge dig ut på ditt livs äventyr!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!