Dual Protector Vermont 6É - ID: A030085

OutwellDual Protector Vermont 6É

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Dual Protector Vermont 6É från Outwell

Dual Protector Vermont 6É är ett skyddstak från Outwell som erbjuder skydd från omgivningen och förlänger tältets yta, genom att förse det med en brett och djupt tak som enkelt kan rullas ihop om du inte vill använda det. Med dual protector förlänger du både livet på tältet och utökar dina möjligheter, eftersom det skuggar från solen och skyddar från regn. Taket kan placerat på höger eller vänster sida, och har en silverbeläggning på ena sidan för att reflektera bort solens strålar när det är varmt ute, då håller sig undersidan sval.
 • Passar Vermont 6É
Egenskaper för Dual Protector Vermont 6É:
Totalvikt: 2600 g
Outwell är en del av det danska moderbolaget Oase Outdoors. Inriktningen är i huvudsak familjetält och tillhörande utrustning. Användarvänlighet och hög kvalite är Outwells signum. Kanske inget man bär med sig på fjället, utan mer för komfortabel traditionell familje-camping.

Mer från Outwell

Visa alla Tälttillbehör

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!