Ecolux 24L 12V/230V - ID: A030130

OutwellEcolux 24L 12V/230V

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ecolux 24L 12V/230V från Outwell

Sätt en guldkant på ditt campingäventyr med denna lyxiga och mycket funktionella kylväska. Ecolux 24l 12v/230v tillhör Outwells nya serie av kylväskor som är en liten lyxigare version av Ecocool. Kylväskan har ett stilrent utseende med en krämvit utsida som accentueras av detaljer i rostfritt stål och ett handtag i bambu. Dessutom finns det en USB port och ett inbyggt LED ljus på insidan av locket.
Egenskaper för Ecolux 24L 12V/230V:
Mått LängdxBreddxHöjd 44x28x41 cm
Packvolym: 24 L
Vikt: 6.3 g
Outwell är en del av det danska moderbolaget Oase Outdoors. Inriktningen är i huvudsak familjetält och tillhörande utrustning. Användarvänlighet och hög kvalite är Outwells signum. Kanske inget man bär med sig på fjället, utan mer för komfortabel traditionell familje-camping.

Mer från Outwell

Visa alla Kylväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!