Puffin Granite - ID: A030136

OutwellPuffin Granite

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Puffin Granite från Outwell

Puffin Granite är en multifunktionell shopping/kylväska från Outwell som är ett utmärkt val för de som vill ha en praktisk men modern väska som även är isolerad. Använd den som en kylväska på utflykten eller stranden, eller använd den som en strand eller shoppingväska, bara ta ut det isolerande lagret och vips så har du en helt vanlig väska. På framsidan finns en yttre ficka där småsaker kan förvarar, bärremmarna kan även omvandlas till ett axelband.
Egenskaper för Puffin Granite:
Mått Längd x Bredd x Höjd: 40 x 18 x 33 mm
Packvolym: 19 L / 22 L L
Vikt: 700 g
Outwell är en del av det danska moderbolaget Oase Outdoors. Inriktningen är i huvudsak familjetält och tillhörande utrustning. Användarvänlighet och hög kvalite är Outwells signum. Kanske inget man bär med sig på fjället, utan mer för komfortabel traditionell familje-camping.

Mer från Outwell

Visa alla Kylväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!