San Antonio Shelter - ID: A040599

OutwellSan Antonio Shelter

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om San Antonio Shelter från Outwell

San Antonio Shelter från Outwell är lätt att sätta upp, skyddets halvkupolform erbjuder en flexibelt skydd samt ett praktiskt ställe att lagra kläder och andra tillbehör till dagar på stranden eller parken. Två Durawrap-glasfiberpoler är gängade genom en hylsa och kroksystem, säkrad med ring- och stiftsystem, för att bilda en stabil ram som maximerar utrymmet inuti över den insydda golvduken.
Egenskaper för San Antonio Shelter:
Yttermått längd x bredd: 277x200 cm
Vikt: 2,56 kg
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 277x200x127 cm
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 17x64 cm
Yttertältsväv: Polyester
Beläggning yttertältsväv: Polyuretan
Outwell är en del av det danska moderbolaget Oase Outdoors. Inriktningen är i huvudsak familjetält och tillhörande utrustning. Användarvänlighet och hög kvalite är Outwells signum. Kanske inget man bär med sig på fjället, utan mer för komfortabel traditionell familje-camping.

Mer från Outwell

Visa alla Tarpar & Vindskydd

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!