Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Prosafe 700 Tsa - ID: A009314

PacsafeProsafe 700 Tsa

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Prosafe 700 Tsa från Pacsafe

Pac Prosafe 700 Tsa är ett TSA hänglås för din resväska. Pac Prosafe 700 Tsa passar perfekt när du ska flyga utomlands och Transport Security Administration (TSA) agenter måste kolla din väska på flygplatsen. Vanliga hänglås bryter de upp och tar sönder, men detta hänglåset kan de få upp med speciella verktyg eller koder utan att det går sönder. Efter de kollat så allting är okej sätter de dit hänglåset igen och dina saker är säkra hela resan.
 • Material zink legering med plasthylsa
Egenskaper för Prosafe 700 Tsa:
Mått Längd x Bredd x Höjd: 64 x 34 x 19 mm
Vikt: 64 g
PacSafe erbjuder ett stort antal säkerhetsprodukter som hjälper när du är på resa. När dina tillhörigheter är i säkerhet kan du göra mer! Pacsafes smarta säkerhetslösningar för folk på resande fot möjliggörs av eXomeshTM. Produkterna med eXomeshTM är uppbyggda av lättviktigt och tåligt stålnät, låslänkar av tålig polykarbonat och laminerat nylon.

Mer från Pacsafe

Visa alla Säkerhet Resa

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!