Pampa Shield Wp+ Lux - ID: A073206

PalladiumPampa Shield Wp+ Lux

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Pampa Shield Wp+ Lux från Palladium

Pampa Shield Wp + Lux från Palladium är ett tillägg till Palladium Sporcuff Waterproof-kategorin. Pampa Shield WP + är en vattentät känga med inre membran och en fin blandning av läder och ballistisk nylon på överdelen med en bekväm och skyddande yttersula i gummi.
Material: 
Läderöverdel, textilfoder och gummisula
Egenskaper för Pampa Shield Wp+ Lux:
Urtagbar innersula: Ja
Yttersula: Gummi
Yttermaterial: Skinn
Membran: Annat
Under mer än 70 års tid har Palladium satt sina fotspår i historien som det trogna valet för alla sorters äventyrare. I takt med att atleter spelar snabbare, utforskare pressar gränserna och modiga medborgare kämpar för större frihet och rättvisa har Palladium alltid stått på den sidan som utmanar status quo. Från äventyrarens basecamp till den avlägsna horisonten, från slagfälten till frontlinjen för vetenskaplig utforskning, där har Palladium befunnit sig mitt i händelsernas förlopp. Ända sedan vi levererade vårt första par kängor har vi tjänstgjort för de modiga som valt att påverka och förändra världen.

Mer från Palladium

Visa alla Vardagskängor Ofodrade

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!