M's Line Logo Ridge Pocket Res - ID: A075836

PatagoniaM's Line Logo Ridge Pocket Res

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om M's Line Logo Ridge Pocket Res från Patagonia

Line Logo Ridge Pocket Responsibili-Tee® från Patagonia är gjord av en bekväm och robust 50/50 blandning av återvunnen bomull / återanvänd/återvunnen polyester. Tyget minskar behovet av petroleum för att tillverka råvaran och minskar avfall och utsläpp. Patagonias originalkonst är screentryckt med bläck som är PVC- och ftalatfria. Ficka vid vänster bröst rymmer värdesaker; tejpade axelsömmar ger komfort och passform. Fair Trade Certified ™ sydd.
 • 50% återvunnen bomull / 50% återvunnen polyestertröja efter konsument. Tyg är certifierat som bluesign®-godkänt. Fair Trade Certified ™ sydd
Egenskaper för M's Line Logo Ridge Pocket Res:
Hållbarhet: Fairtrade
Knäppning: Nej
Material: Bomull/Polyester
Dragkedja: Nej
Live simply. Patagonia är ett företag som vill mer än att göra högkvalitativa kläder och tillbehör. För dem är det lika viktigt att göra saker på rätt sätt - utan att skada miljön och istället bidra till en bättre värld.

Mer från Patagonia

Visa alla T-shirts

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!