Peak Performance Byxor - Snötäckta berg, stadspuls och fjärma skogsstigar – allt är hemma för oss. Peak Performance grundades 1986 i Åre av två passionerade skidåkare som ville revolutionera skidkläder. Idag är vi ett internationellt sports fashion varumärke och innovation är fortfarande kärnan i allt vi gör. Vi vill göra det enklare att leva ett aktivt liv. Vi förenar därför stil och funktion och skapar innovativa casual och active kläder för ett liv i rörelse. Våra produkter definieras av exceptionell kvalitet, banbrytande design och oslagbar funktion. Välkommen till Peak Performance!

Peak Performance Byxor

(18 produkter)

Peak Performance kollektion av byxor hittar du högkvalitativa plagg för alla typer av sportaktiviteter och friluftsliv. Peak Performance tillverkar allt från mångsidiga baslager och långkalsonger till slittåliga ytterlager och skalbyxor.

Peak Performance gör kläder för att du ska kunna prestera ditt bästa, utan onödiga krusiduller. Bra och stilrena funktionskläder som håller länge både vad det gäller stil och kvalité, för både dam och herr.

Skalbyxor för skidåkning och toppturer

Peak Performance tillverkar byxor som klarar av de tuffaste av förhållanden, för dig som åker alpint, går på topptur eller klättrar då det är riktigt kallt. Byxorna är ofta lätta och enkla att packa ned, men är utrustade med egenskaper för att klara riktigt hårda förhållanden. Många av byxorna är både vind- och vattentäta med bibehållen andningsförmåga.

För dessa typer av förhållanden finns bland annat Peak Performance Black Light tillverkade i Gore Tex i både dam- och herrmodell. Liknande vind- och vattentäta skalbyxor finns också tillverkade i Gore Tex Active Shell.

Peak Performance tillverkar även softshell-byxor som kan användas både som mellanlager och yttre skal.

Löpartights för alla säsonger

Om du söker bra löpartights hittar du ett stort urval från Peak Performance. Löparbyxorna finns för alla säsonger och väderlekar. För varmare dagar finns kortbyxor och långa löpartights med god andningsförmåga. För dig som gärna springer oavsett säsong finns byxor som bra klarar av höst- och vinterkylan. För dig som gärna ger dig ut i svårare terräng finns speciellt anpassade byxor även till detta ändamål.

Många av Peak Performance löparbyxor är sydda med flatlocksömmar vilket undviker unödigt skav.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!