Peak Performance Jackor - Snötäckta berg, stadspuls och fjärma skogsstigar – allt är hemma för oss. Peak Performance grundades 1986 i Åre av två passionerade skidåkare som ville revolutionera skidkläder. Idag är vi ett internationellt sports fashion varumärke och innovation är fortfarande kärnan i allt vi gör. Vi vill göra det enklare att leva ett aktivt liv. Vi förenar därför stil och funktion och skapar innovativa casual och active kläder för ett liv i rörelse. Våra produkter definieras av exceptionell kvalitet, banbrytande design och oslagbar funktion. Välkommen till Peak Performance!

Peak Performance Jackor

(54 produkter)

Hos oss hittar du ett stort urval av Peak Performance-jackor för både vardag, friluftsliv och sport-aktiviteter. Jack-kollektionen består av modeller för dam, herr, barn och junior, i utföranden anpassade efter skidåkning, klättring och löpning. Köp din nya Peak Performance-jacka online hos Outnorth så håller du dig både varm och snygg hela vintern.

Skidjackor tillverkade av skidåkare

Peak Performance har från starten i Åre på åttiotalet nu tagit sig långt utanför Sveriges och Jämtlands gränser. Detta har man gjort genom att skapa högkvalitativa sport- och friluftskläder som skaparna vid starten tyckte saknades på marknaden. Grundarna var själva skidåkare och det skulle visa sig att de fyllde ett behov som fler än dem själva hade, inte minst deras likasinnade.

Peak Performance skapar funktionella jackor med enkel design, utan att vara tråkiga, och har nu blivit populära både bland vanligt folk och äventyrare. Peak Performance må ha startats av skidåkare, men bra jackor från märket finns för alla möjliga sorters aktiviteter. Peak Performance Black Light är exempelvis en allsidig jacka som fungerar väldigt bra för alla säsonger och väderförhållanden. Om du söker en löparjacka finns även det, till exempel Peak Performance Focal Jacket som har en bra andningsförmåga och många smarta funktioner, som till exempel sladdingång.

Dunjackor

Peak Performance dunjackor har blivit en modern klassiker som står sig både på stan och på fjället. Peak Performance Frost Down är en jacka fodrad med ankdun som finns i flera olika modeller i både dam- och herrstorlekar.

Peak Performance Frost Down är en riktigt mångsidig jacka som fungerar för de flesta tillfällen under vintern. Dunjackorna kommer i många olika utföranden som fungerar som både mellanlager eller som ytterjacka. De finns med eller utan luva, och som parkas-modell för dam.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!