Peak Performance Jackor - Hos oss hittar du ett stort urval av Peak Performance-jackor för både vardag, friluftsliv och sport-aktiviteter. Jack-kollektionen består av modeller för dam, herr, barn och junior, i utföranden anpassade efter skidåkning, klättring och löpning. Köp din nya Peak Performance-jacka online hos Outnorth så håller du dig både varm och snygg hela vintern.

Peak Performance Jackor

(98 produkter)


Skidjackor tillverkade av skidåkare

Peak Performance har från starten i Åre på åttiotalet nu tagit sig långt utanför Sveriges och Jämtlands gränser. Detta har man gjort genom att skapa högkvalitativa sport- och friluftskläder som skaparna vid starten tyckte saknades på marknaden. Grundarna var själva skidåkare och det skulle visa sig att de fyllde ett behov som fler än dem själva hade, inte minst deras likasinnade.

Peak Performance skapar funktionella jackor med enkel design, utan att vara tråkiga, och har nu blivit populära både bland vanligt folk och äventyrare. Peak Performance må ha startats av skidåkare, men bra jackor från märket finns för alla möjliga sorters aktiviteter. 

Dunjackor

Peak Performance dunjackor har blivit en modern klassiker som står sig både på stan och på fjället. Peak Performance Frost Down är en jacka fodrad med ankdun som finns i flera olika modeller i både dam- och herrstorlekar.

Peak Performance Frost Down är en riktigt mångsidig jacka som fungerar för de flesta tillfällen under vintern. Dunjackorna kommer i många olika utföranden som fungerar som både mellanlager eller som ytterjacka. De finns med eller utan luva, och som parkas-modell för dam.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!