Women's Frost Down Jacket - ID: A058665

Kampanj

Peak PerformanceWomen's Frost Down Jacket

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Frost Down Jacket från Peak Performance

Women's Frost Down Hooded Jacket är en lätt dunjacka från Peak Performance som kan bäras som ett ytterplagg eller som ett värmande mellanlager under en skaljacka. Skalet är tillverkat av Pertex® som vattenavvisande och fodret av ankdun för att hålla dig varm oavsett väder. Huvan är justerbar i två lägen för hålla kylan ute. En lätt, packbar, bekväm och mångsidig jacka som du kan använda i alla lägen.
 • Damstorlekar
 • Material: 100% Återvunnen Polyamid
Egenskaper för Women's Frost Down Jacket:
Fillpower: 700 cuin
Huvudmaterial: Polyamid
Huva: Fast
Antal fickor: 4 st
Fyllning: Ankdun
Andel dun: 90 %
Andel fjäder: 10 %
Snötäckta berg, stadspuls och fjärma skogsstigar – allt är hemma för oss. Peak Performance grundades 1986 i Åre av två passionerade skidåkare som ville revolutionera skidkläder. Idag är vi ett internationellt sports fashion varumärke och innovation är fortfarande kärnan i allt vi gör. Vi vill göra det enklare att leva ett aktivt liv. Vi förenar därför stil och funktion och skapar innovativa casual och active kläder för ett liv i rörelse. Våra produkter definieras av exceptionell kvalitet, banbrytande design och oslagbar funktion. Välkommen till Peak Performance!

Mer från Peak Performance

Visa alla Dunjackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!