Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Women's Gallos Dyedron SS T-shirt - ID: A028236

Peak PerformanceWomen's Gallos Dyedron SS T-shirt

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Gallos Dyedron SS T-shirt från Peak Performance

Women's Gallos Dyedron SS T-shirt från Peak Performance är en bekväm kortärmad t-shirt för damer. Den är färgad utan att en enda droppe vatten har använts, tack vare en C02 färgteknik som inte bara spara på vatten utan även energi. Women's Gallos Dyedron SS T-shirt har normal passform och mäter 60,5 cm mitt bak i storlek S.
Vikt: 200 gram
Material: 100% polyester
Egenskaper för Women's Gallos Dyedron SS T-shirt:
Material: Syntet
Dragkedja: Nej
Snötäckta berg, stadspuls och fjärma skogsstigar – allt är hemma för oss. Peak Performance grundades 1986 i Åre av två passionerade skidåkare som ville revolutionera skidkläder. Idag är vi ett internationellt sports fashion varumärke och innovation är fortfarande kärnan i allt vi gör. Vi vill göra det enklare att leva ett aktivt liv. Vi förenar därför stil och funktion och skapar innovativa casual och active kläder för ett liv i rörelse. Våra produkter definieras av exceptionell kvalitet, banbrytande design och oslagbar funktion. Välkommen till Peak Performance!

Mer från Peak Performance

Visa alla T-shirts

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!