Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Background nature 380

Vi har tyvärr sålt slut på allt från det varumärke du sökte.

Kanske kan någon av de nedanstående produkterna passa? Annars rekommenderar vi att du använder sökfunktionen för att hitta det du vill ha.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Peltonen har funnits i Sverige sedan mitten av 60-talet men företagets historia startade redan 1945, i den finska staden Hartola. Det var den skickliga skidåkaren Toivo Peltonen som grundade företaget och påbörjade produktionen av skidorna som än idag produceras i Finland. Idag är Peltonen en av de ledande skidtillverkarna i världen och en favorit bland elitidrottare och vardagsmotionärer.

Skidor av hög kvalitet

På Outnorth hittar du Peltonen skidor som passar både dam och herr, oavsett nivå. Är du en skidfantast som gärna spenderar timmar på fjället? Då vet hur viktigt det är med rätt utrustning. Unna dig själv ett par skidor av hög kvalitet med stilren design och ge dig ut i spåret med hela familjen.

Hitta rätt skida för dig

Om du inte vet vilken skida som passar dig finns det tre saker du kan fundera över: din kroppsvikt, längdskidans spann och din åkstil. När du har identifierat dessa blir det lättare att avgöra vilka kvalitéer du behöver i dina skidor.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!