Background nature 380

Vi har tyvärr sålt slut på allt från det varumärke du sökte.

Kanske kan någon av de nedanstående produkterna passa? Annars rekommenderar vi att du använder sökfunktionen för att hitta det du vill ha.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Pentax grundades i Japan 1919 och har en lång historia som en av världens främsta tillverkare av glasögonglas, optik och kameror. Dess första systemkamera presenterades 1952 och det är fortfarande systemkameror som de flesta associerar med varumärket. Utmärkande för Pentax sortiment av fotoprodukter idag är unik vädertätning, samt ett starkt sortiment kompaktkameror.

Njuter du av att på egen hand genomföra utomhusaktiviteter men önskar att du kunde visa dina vänner hur den där bamsefisken du drog upp på fisketuren sprattlade, eller hur storslagen utsikten var från en helt outforskat vandringsstig? Med Pentax-kameran är det fullt möjligt att filma och dokumentera äventyren utan att behöva använda händerna.

Kameran på cykeln eller bröstet

På Outnorth hittar du praktiska stativ till kameran från Pentax. Dessa tillbehör ger dig möjligheten att filma fartfyllda och storslagna aktiviteter utan att använda händerna. Pentax Bike Mount monteras fast på cykelstyret, på stativet fäster du kameran och tack vare det kan du fånga varje minut av ditt fartfyllda äventyr. Vill du ge dig ut på vandring, fisketur eller klättring kan du välja stativet Chest Mount. Det fäster du enkelt och smidigt på bröstet så att du kan använda båda händerna till din friluftsaktivitet.

Kikare – ett måste för den vana äventyraren

När du befinner dig på svindlande höjder eller ser en sällsynt fågel sittandes i en trädtopp är en kvalitativ kikare ett måste. Bland sortimentet från Pentax hittar du den otroliga kikaren DCF BR 9X42. En kikare med kristallklar bild, ergonomisk och enkel att greppa med en hand.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!