27591

E+lite - ID: A034402

PetzlE+lite

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om E+lite från Petzl

E+lite är en ultra kompakt nödlampa på 50 lumen från Petzl. Det är en lampa i mycket smidigt format som levereras med en ask att förvara den i. Tre ljuslägen med vit diod och två ljuslägen med röd diod. Litet elastiskt pannband med visselpipa. Låsbart reglage för både vit och röd diod. E+lite är en perfekt backup lampa att ha i första hjälpen väskan eller vandringsryggsäcken.
Lampan kan lysa på ekonomiskt läge oavbrutet i 70 timmar och kan förvaras i upp till 10 år utan förlorad batterikapacitet.

e+LITE tål extrema temperaturer, från -30 C till +60 C, är ATEX-godkänd för använding i explosiv miljö och är vattentät ner till en meter.
Egenskaper för E+lite:
Vattenskydd: IPX7
Max Batteritid: 70 h
Vikt: 26 g
Antal batterier 2 st
Batterier medföljer: Ja
Max Ljusstyrka: 50 Lm
Max räckvidd: 29 m
Petzl har sedan 1970-talet varit en av de ledande tillverkarna av pannlampor och klätterutrustning. En position de än idag stolt befäster.

Mer från Petzl

Visa alla Pannlampor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!