Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Powder BT - ID: A045418

PiepsPowder BT

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Powder BT från Pieps

PIEPS Powder BT är en högpresterande lavinsändare som kan kopplas ihop med PIPES egen app på din smartphone via bluetooth. Sändaren har ett maximalt, cirkulärt upptagningsområde för en snabb och stabil startsignal.
 • Upplyst display
 • Gruppkontroll: Ta emot information från dina vänners lavinsändare, så att ni alltid vet var alla är om olyckan är framme
 • Om sändaren varit stilla under en längre tid, t.e.x under en lavin, så kommer den automatiskt växla från "search" till "transmit" läge.
 • Maximal räckvidd 60 m
 • Lång batteritid, minst 300 h i SEND-läge.
Tips! Med alla elektriska enheter som drivs av vanliga batterier rekommenderas det att plocka ur dem när enheten inte ska användas under en längre tid, till exempel mellan säsongerna. Detta för att inte riskera att batterierna läcker batterisyra och förstör enheten.
Egenskaper för Powder BT:
Pekskärm: Nej
Kamera: Nej
Max Batteritid: 300 h
Laddningsbara batterier: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 118 x 76 x 29 mm
Vikt: 220 g
Pieps har sedan 1972 utvecklat och tillverkat säkerhetsutrustning för alla som rör sig i lavinterräng. Genom en liten företagsstruktur där all utveckling sker och alla beslut fattas inom fyra väggar har man lyckats ta fram några av de mest innovativa produkterna inom segmentet lavinsäkerhet.

Mer från Pieps

Visa alla GPS

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!