Hunting Backpack 22 L - ID: A035243

PinewoodHunting Backpack 22 L

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Hunting Backpack 22 L från Pinewood

Backpack Hunting 22 L är en funktionell jaktryggsäck i vattenavvisande mockaimitation. Även ryggsäckens förstärkta botten är vattenavvisande och baksidan i mesh är vadderad för extra komfort. Backpack Hunting 22 L har flera praktiska fickor och detaljer som t ex två sidofickor, framficka med fack för termos, en vattenavvisande ficka och ergonomiskt handtag. De ergonomiska axelremmarna är vadderade och justerbara, midjebältet är justerbart och helt avtagbart. Det stora huvudfacket innehåller fack lämpligt för dator samt värmande sittdyna. Sittdynan fungerar även som mjukt skydd för kikarsikte när geväret bärs på ryggen. I detta fack finns även en medföljande förvaringspåse i mesh som kan fästas i D-ringarna på utsidan av ryggsäcken som extra förvaring av t ex skor eller fåglar vid fågeljakten. Det finns ett separat gevärshölster som rymmer de flesta vapen med kikarsikte och hölstret kan vikas in i ryggsäcken när det inte används. De extra handtagen på sidan av ryggsäcken gör att ryggsäcken kan bäras horisontellt när vapnet bärs i ryggsäcken.
Material
100% polyester
Förvaringspåse 100% polyester
Sittdyna 100% polyeten
Egenskaper för Hunting Backpack 22 L:
Kön: Unisex
Packvolym: 22 L
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Nej
Snölås: Nej
Anpassad för vätskesystem: Nej
Vätskesystem ingår: Nej
Toppöppning: Dragkedja
Frontöppning: Ja
Bottenöppning: Nej
Organizer: Nej
Integrerat regnskydd: Nej
Grenrem: Nej
Fäste för kastlina: Nej
Vapenficka: Ja
Stolfunktion: Nej
Pinewood är en ledande tillverkare av fritidsprodukter som kombinerar hög kvalitet, bra funktion, god passform samt utmärkt design. Pinewood levererar jaktkläder, fiskekläder samt friluftskläder för så väl vuxna som barn med minimal miljöpåverkan. Kläderna låter dig obehindrat njuta av fritidsaktiviteter oberoende av väder och vind. Företaget är familjeägt och grundades 1991, medan varumärket Pinewood® startades 1996.

Mer från Pinewood

Visa alla Jaktryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Postnord Utlämningsställe - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Postnord Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!