Men's Namibia Travel Shorts - ID: A067833

PinewoodMen's Namibia Travel Shorts

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Namibia Travel Shorts från Pinewood

Men's Namibia Travel Shorts från Pinewood är funktionella och snabbtorkande shorts för herrar. Shortsen är tillverkade i ett lättskött material med mycket hög stretch som lämpar sig för varmt och fuktigt klimat. De är även behandlade med Pinewood Insect-Stop som skyddar mot mygg och fästingar. Öppna handfickor, benficka samt bakfickor med dragkedja, samtliga med ventilation. Perfekt på safari och varma sommardagar! Material: 94% polyamid, 6% elastan
Egenskaper för Men's Namibia Travel Shorts:
Benlängd: Korta
Huvudmaterial: Polyamid
Vindtäta: Nej
Antal fickor: 5 st
Stretch: Ja
Förstärkta partier: Nej
Antal bakfickor: 2 st
Antal benfickor: 1 st
Antal framfickor: 2 st
Pinewood är en ledande tillverkare av fritidsprodukter som kombinerar hög kvalitet, bra funktion, god passform samt utmärkt design. Pinewood levererar jaktkläder, fiskekläder samt friluftskläder för så väl vuxna som barn med minimal miljöpåverkan. Kläderna låter dig obehindrat njuta av fritidsaktiviteter oberoende av väder och vind. Företaget är familjeägt och grundades 1991, medan varumärket Pinewood® startades 1996.

Mer från Pinewood

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!