Vario Hunting 28+12 - ID: A076329

PinewoodVario Hunting 28+12

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Vario Hunting 28+12 från Pinewood

Vario Hunting 28+12 är en ikoniskt jaktryggsäck i tyst, robust polyestermaterial med 2000 vattenpelare. Smart, smidigt gevärshölster som enkelt fästes med magnetlås. Två i ett system 28+12, gör att du enkelt kan förstora ryggsäcken ifrån 28 liter till 40 liter. Bärsystemet är justerbart på höjden. Rejäla axelremmar och midjeband för skön komfort, praktiska fickor och smarta funktioner för att få med allt ut i skog och mark.
Regnskydd ingår
Vikt: 1750 g
Mått höjd x bredd x djup:
28L = 59 x 26 x 18 cm
40L = 59 x 26 x 28 cm

Denna produkt är ett unikt samarbete mellan Vario Hunting och Pinewood där vi på Outnorth är den enda nordiska återförsäljaren.

Pinewood är en ledande tillverkare av fritidsprodukter som kombinerar hög kvalitet, bra funktion, god passform samt utmärkt design. Pinewood levererar jaktkläder, fiskekläder samt friluftskläder för så väl vuxna som barn med minimal miljöpåverkan. Kläderna låter dig obehindrat njuta av fritidsaktiviteter oberoende av väder och vind. Företaget är familjeägt och grundades 1991, medan varumärket Pinewood® startades 1996.

Mer från Pinewood

Visa alla Jaktryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!