Metabottle Filter 1 L - ID: A029870

Kampanj

PlatypusMetabottle Filter 1 L

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Metabottle Filter 1 L från Platypus

Metabottle Filter 1 L är en vattenflaska i flexibel och smart design. Metabottle Filter 1 L kan komprimeras ner till halva sin storlek, vilket gör flaskan bekväm att packa. Övre halvan av flaskan är slagtålig; flexibel nedre halva är okrossbar. Metabottle Filter 1 L är en vattenflaska som möter dina behov oavsett om du är i staden eller ute i skogen. Metabottle Filter 1 L skruvas enkelt isär för rengöring. Båda halvorna kan diskas i diskmaskin i övre korgen. Vatten håller sin friska smak tack vare material som inte släpper ifrån sig smak. Ett läckagesäkert lock öppnas lätt med ett halvt varv, öppningen passar de flesta isbitar. Båda halvorna kan användas separat att dricka ur. En flexibel ögla gör Metabottle Filter 1 L lätt att bära. Mikrofiltret uppfyller alla EPA och NSF riktlinjer för avlägsnande av 99,9999% bakterier och 99,9% av protozoer, inklusive Giardia, Cryptosporidium, E. coli, Salmonella och kolera.

Fri från BPA, BPS och ftalater.

Lockmaterial: Polypropylen / Thermoplastic Elastomer
Flaskmaterial: Polypropylen / Thermoplastic Elastomer
Filter: Hollowfiber
Filter porstorlek (microns): 0.2

Tillverkad i Irland
Egenskaper för Metabottle Filter 1 L:
Max reningskapacitet i liter/minut: 2
Max livslängd filter i liter: 1000
Virusfilter: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 240x95 mm
Vikt: 240 g
Smidiga vattensystem i flexibel mjuk plast som är extremt packbara. Flaskorna går till och med att rulla ihop, så de kan följa med dig överallt.

Mer från Platypus

Visa alla Vattenrening

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!