Fri frakt! Just nu har vi fri standardfrakt på alla ordrar inom Sverige. Gäller t.o.m. 2021.11.01

POC

-
POC är ett svenskt företag som grundades 2005. Deras mission är att göra det bästa de kan för att rädda liv och minska konsekvenserna av sportrelaterade olyckor. I starten fick de stor uppmärksamhet för sina nya idéer och lösningar för att förbättra ski racing säkerheten. POCs unika produkter lyckades minska den kraft som överförs till hjärnan och kroppen i händelse av en krasch, vilket var nytänkande. De jobbar kontinuerligt tillsammans med några av världens främsta idrottsmedicinska experter för att utveckla och förbättra produkterna.

POC

(328 produkter)

Säkerhetsutrustning för den fartfyllda äventyraren

Om du älskar snabba sporter som skidor, cykling eller skateboard är en hjälm ett måste för att undvika allvarliga skador. I POCs sortiment hittar du hjälmar för både man, kvinna och barn anpassade för olika sporter. Välj bland flera olika färger och former.

Goggles för skidturen

Ska du åka snabbt utför på skidor är ett par skidglasögon nödvändigt. POC har flera olika typer av goggles i coola färger för både herr och dam. Behöver du en ryggsäck med plats för matsäck, extra kläder, skyddsutrustning och övrigt hittar du även det bland POCs sortiment.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!